top of page

Boudoir Fotografie

Tijd en aandacht voor JOU.
Jij mag er zijn! 

02

Even helemaal in je kracht staan, genieten, een moment mét en voor jezelf. Jij samen met jouw lichaam, mogen er zijn. Welke levensverhalen er dan ook geschreven staan op jouw lijf. Ze horen bij je en vertellen jouw verhaal. En hoe gaaf is het dan om zulke beelden van jezelf te laten maken waarin jij op je krachtigst en puurst te zien bent?

Iedere vrouw heeft haar eigen schoonheid en kracht die gezien, gehoord én gevierd mag worden zoals ze is. Ongeacht je leeftijd, maat of vorm. Stralen van zelfvertrouwen en trots zijn op wie je bent is waar ik voor ga. Zodat jij ook de JIJ gaat zien, die anderen samen met mij zien. Jij mag er zijn en gevierd worden! 

Perfect kado voor jezelf! Of eventueel voor je aanstaande. Hierbij denkend aan Bridal Boudoir. Verder is het ook mogelijk om een aantal beelden in lingerie / bedekt naakt te maken wanneer je in verwachting ben. Erg mooi om je lichaam op zo'n speciaal en krachtig moment intiem vast te laten leggen

Boudoir Fotografie-12.jpg

Optie 1

60 - 90 minuten fotografie​

25 beelden

Kiezen uit persoonlijke online galerij

Levering binnen 3 weken

Klein harmonica album

Album upgrade mogelijk

Inclusief huur locatie

€349,-

Optie 2

60 - 90 minuten fotografie

50 beelden

Volledige galerij

Levering binnen 4 weken

Klein harmonica album

Album upgrade mogeljik

Inclusief huur locatie

€499,-

Boudoir Fotografie-08.jpg

"Ik zou graag een Boudoirshoot boeken,

maar ik weet niet hoe het in zijn werk gaat...."

Je staat op het punt om een moment voor jezelf te pakken en te gaan voor het boeken van een boudoirshoot, maar hoe gaat het eigenlijk in zijn werk?

 

 

Vraag gerust mijn bovenstaande brochure aan om alvast een extra kijkje te nemen. Hierin leer je mij en mijn werkwijze al beter kennen. Past mijn werk, werkwijze en persoonlijkheid bij jou, kijk dan vooral even verder of stuur een berichtje! 

 

"Samen met Bo als verrassing voor mijn (toen aanstaande) man een boudoir shoot gedaan. Dit was in één woord: GE-WEL-DIG! Wat is deze vrouw warm, lief, gezellig en zorgt ze ervoor dat je helemaal op je gemak bent.

En het resultaat? Magisch! Ik ben zo dankbaar en blij met de beelden. Bijzonder om mezelf zo terug te zien en een mega boost voor je zelfvertrouwen!

 

Bo viert met haar boudoir fotografie het vrouwelijk lichaam in al haar vormen en zet je in je kracht. Als ik door mijn prachtige album blader ben ik trotser dan ooit.

 

Duizend maal dank Bo, je bent een topper!"

- A. 

Iedere vrouw heeft haar eigen schoonheid en kracht die gezien, gehoord én gevierd mag worden!

bottom of page