top of page

Bruiloften

A picture is worth a thousand words,
but a memory is priceless...

04

Het maken van bijzondere herinneringen, het beleven van intense emoties en dit dan samen laten komen op beeld. Onbeschrijfelijk!

Wat is het waardevol om deze prachtige dag tot in de mooiste details vast te laten leggen. Dit om later nog heerlijk terug te kunnen kijken en jullie mooiste dan nog eens te kunnen herbeleven. Samen met jullie ga ik graag op avontuur om jullie plaatje compleet te maken! 

Woohoo! Yes!
Jullie gaan trouwen! 

"Maar hoe kiezen we nu dé fotograaf?"

Belangrijk is dat het werk en de beelden die jullie zien, jullie ook aanspreekt! Daarnaast is het prettig om je goed te voelen bij de fotograaf. Dat wil zeggen dat jullie je op je gemak voelen, gedurende de voorbereiding, de dag zelf en naderhand. Dit om het voor jullie een hele prettige ervaring te laten zijn, die om júllie draait. 

"Hoe komen we erachter of het goed voelt?"

Vanuit beide kanten is het belangrijk dat het goed voelt, op die manier kunnen we samen schitteren en uitblinken op jullie grote dag. Om erachter te komen of het goed voelt, plan ik altijd graag een vrijblijvende kennismaking in. Wonen jullie in de buurt? Dan kan dat gezellig tijdens een koffietje op een fijne plek en anders plannen we een online kennismakingsgesprek in. Tijdens het gesprek leren we elkaar kennen, vertel ik  over mijn werk & werkwijze en is er alle ruimte om lekker te kletsen over jullie dag en het stellen van de eventuele vragen. 

 Stel zelf je eigen fotografiepakket samen,
die perfect past bij júllie! 

Enthousiaste gezinsfotograaf-06.jpg

Basispakket

Uitgebreid online / offline kennismakingsgesprek

Gezellig contact in de voorbereiding 

Detailgesprek in de maand voor jullie grote dag 

4 uur fotografie

Minimaal 200 beelden

Harmonica album 

Inclusief reiskosten binnen Nederland

€895,-

Upgrades

Graag meer mooie momenten van jullie dag willen laten vastleggen?

Dat kan zeker!

 

 

 

2 uur fotografie

+ €300

 

4 uur fotografie

+ €600

 

8 uur fotografie

+ €1100 

Add ons

Verder zijn er nog verschillende optionele toevoegingen om jullie dag helemaal naar wens te maken! 

- Klein album

- Groot album

- Second shooter /

tweede fotograaf

- Pre-Weddingshoot

Bruidsfotografie-2.jpg

In aanloop naar jullie bruiloft zijn jullie druk bezig met alle voorbereidingen. Het regelen van alle leveranciers die jullie dag helemaal naar jullie wens mee inrichten. Wanneer alles geregeld en voorbereid is, is het tijd om extra te genieten van alle voorpret!

Het is zover, jullie grote dag is aangebroken! En we gaan er samen iets ontzettend prachtigs van maken. Ondertussen ben ik veel om jullie en jullie gasten heen te vinden, om me te mengen in de sfeer om zo de mooiste & puurste momenten vast te kunnen leggen. Mijn Brabantse gezelligheid, oog voor details en het kunnen aanvoelen van sfeer & emoties, zorgen ervoor dat ik naast fotograaf ook fijn en behulpzaam gezelschap ben voor op jullie dag. 

"Je bent er, maar eigenlijk ben je er ook niet!"

Het klinkt misschien gek, maar dit is een van de grootste complimenten die ik kreeg na het fotograferen van een bruiloft. Ik ben er op momenten die ertoe doen. Maar tijdens veel pure, intieme en kleine tussenmomentjes kan ik onzichtbaar zijn. Om juist deze momenten voor jullie op beeld vast te leggen om voor altijd te herinneren! 

Terwijl jullie je huwelijksnacht in gaan, kruip ik  nog even achter mijn laptop om al jullie beelden meteen op meerdere plaatsen veilig te stellen én om waarschijnlijk alvast even te spieken tussen al die pareltjes. 

Jullie ontvangen namelijk binnen 48 uur na jullie grote dag al een heerlijke preview. Dit om al extra na te kunnen genieten!

Daarna ga ik vervolgens in de weken na jullie bruiloft aan de slag met het afwerken van al jullie prachtbeelden. Om jullie dag tot in de puntjes opnieuw te kunnen beleven. Steeds weer opnieuw. 

bottom of page