top of page
Enthousiaste gezinsfotograaf-04.jpg

Hi, dit ben ik!

Natuurlijk heb ik beloofd meer over mezelf te vertellen, zodat jullie ook weten wie er aan de andere kant van de camera te vinden is! 

Naast enthousiaste Brabantse fotograaf, ben ik ook nog partner van Vincent, moeder van twee kinderen en hebben we een trouwe viervoeter in huis. Onze Duitse herder Skully, maakt ook deel uit van ons gezin! 

Over mij...

Hi, mijn naam is Bo Jessen-Rosch. Ik ben momenteel 32 jaar oud en op 27 april is het niet alleen Koningsdag, maar mag ik ook altijd weer een extra kaarsje uitblazen! 

Samen met mijn man Vincent en twee dochters Sem (5) en Guusje (2), wonen wij in Tilburg in de wijk : de Reeshof. We wonen hier samen met onze harige viervoeter Skully. Naast een zelfstandige ondernemende fotograaf, ben ik dus ook echtgenote en draag ik ook met trots de naam "Mama". Dit alles bij elkaar brengt natuurlijk de nodige avonturen met zich mee. 

Vanaf kleins af aan heb ik geroepen om juffrouw te willen worden en zo doende, heb ik ook een aantal jaar voor de klas gestaan. In een tussenperiode heb ik ook gewerkt in de horeca, om daarna een aantal jaren in de kinderopvang te werken.

Na het mogen krijgen van mijn eigen kinderen en het ontdekken van het prachtige vak Fotografie, ben ik minder gaan werken in de kinderopvang.

Na het starten van mijn eigen bedrijf is deze al snel ongelofelijk gaan groeien en heb ik er mijn fulltime baan van mogen maken, mede dankzij jullie! Tijdens het fotograferen merk ik ook zeker dat mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en de kinderopvang een positieve invloed heeft op mijn omgang met jullie kinderen. Daardoor heeft het natuurlijk ook effect op het eindresultaat van de foto's. 

Hoe meer jullie je op je gemak voelen, hoe beter dat dan ook te zien is op de beelden die we samen maken. 

Wie weet tot ziensss! 

bottom of page